Termometru pentru lapte – prelucrare tradizionala / 0-50

lei 24.00

Termometru lapte – prelucrare traditionala 0-50°C

Disponibile prin comanda online

În stoc

SKU: TERM A -1 Categorie: Etichete: ,

Termometru pentru masurarea temperaturii laptelui la inchegare sau in timpul prelucrarii traditionale. Atat pentru determinarea temperaturii laptelui in momentul administrarii cheagului (ideal = 37°C), cat si in cazul aplicarii tratamentelor termince traditionale (42 °C sau 44°C), se poate folosi termometrul pe care vi-le punem la dispozitie aici -> 0-50°C. Culare termometrului poate fi alba sau galbena.

Este usor de manipulat si igienizat. In cazul in care se doreste, se poate fixa prin intermediul ventuzei, de marginea vasului pe timpul incalzirii laptelui.

Pentru altre moduri de procesare ale laptelui si ale produselor derivate, se vor utiliza alte termomentre pe care vi le vom pune la dispozitie in alte pagini sub alte forme si numere de articol.