Termometru pentru prelucare lapte, -10°C / 110°C

lei 64.00

Termometru prelucrare lapte, -10°C / 110°C

Disponibile prin comanda online

În stoc

SKU: TERM A -2 Categorie: Etichete: ,

Termometru pentru masurarea temperaturii laptelui in timpul pregatirii si prelucrarii laptelui.

Pentru determanrea temperaturii la pastrare, in timpul tratamentelor termice sau a pregatirii pentru colagulare si a tratementelor termince ulerioare incheghegarii, puteti folosi temometrul anlag si sust de igienizat HENDI.

Temperatura de pastrare, 5°C

Temperatura de inchegare, 28°C -37°C

Temperatura de aplicare a tratamentelor termice (tradizionale) dupa inchegare, 42 °C sau 44°C

Temperatura de pasteurizare, 72°C

Toate le puteti determina cu termomentrul HANDI, creat pentru gastronomie si foarte usor de igienizat.

Termometnrul este precum in imagni, este prevazut cu o clama de fixare pe marginea vasului si o teaca de protectie pentru pastrare dupa folosire.